Цикл науково-практичних семінарів

%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%b4%d0%bb%d1%8f-%d0%b2%d1%81%d1%96%d1%8531 жовтня 2016 р. в ліцеї № 38 ім. В. Молчанова Шевченківського району відбувся перший з циклу науково-практичний семінар “Використання сучасних інноваційних технологій для формування професійних компетентностей учителів математики”. Вчителі розглянули методичні та технологічні засади використання сучасних педагогічних технологій у викладанні математики.

Матеріали семінару_31.10.16 р.

23 листопада був проведений семінар-практикум «Розвиток практичних умінь учнів в умовах інтеграції предметів природничо-математичного циклу». На семінарі вчителі ознайомилися з методикою розвитку практичних умінь учнів в умовах інтеграції предметів природничо-математичного циклу. Розглянули питання інтеграції як складової STEM-освіти, спрямованої на формування в учнів умінь і навичок завдяки системній організації проблемно-орієнтованого навчального пошуку в тісному зв’язку з реальною життєвою практикою.

Матеріали семінару_23.11.16 р.

14 грудня відбувся семінар-практикум «Використання проектних технологій під час викладання математики». На семінарі були розглянуті практична складова викладання математики та науково-дослідницька діяльність учнів під час вивчення математики в школі. Використання методу проектів як освітньої технології, спрямованої на здобуття учнями знань у тісному зв’язку з реальним життям. Вчителі ознайомилися з використанням при викладанні математики інноваційної освітньої технології веб-квест. Власова Ірина Олександрівна, вчитель математики гімназії №48 Шевченківського району м.Києва поділилася досвідом організації веб-квестів у навчальній діяльності учнів.

Матеріали семінару_14.12.16 р.

Блог учителя математики гімназії № 48 м. Києва Власової Ірини Олександрівни

Сторінка у Facebook директора Креативної міжнародної дитячої школи, учителя-методиста, кандидата педагогічних наук Буковської Оксани Іванівни “Математика для всіх”

Залишити відповідь