«Розвиток практичних умінь учнів в умовах інтеграції предметів природничо-математичного циклу»

13 грудня 2017 року в гімназії № 48 Шевченківського району відбулась творча педагогічна майстерня для вчителів математики міста Києва «Розвиток практичних умінь учнів в умовах інтеграції предметів природничо-математичного циклу».

Розглядались наступні питання:

  • Втілення інтеграції предметів природничо-математичного циклу в проектній діяльності (Герасимович О.М., методист НМЦ природничо-математичної освіти Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка).
  • Методика створення і організація проведення інтегрованих проектів з математики та інформатики (Саранчук Л.М., учитель інформатики гімназії №48).
  • Реалізація довгострокових інтегрованих проектів з математики, хімії, біології та екології (Тіщенко С.М., учитель хімії та біології гімназії №48).

Методика створення, організація і реалізація довгострокових інтегрованих проектів

  • Освітній веб-квест як технологія, що спрямована на формування цілісної системи знань і вмінь особистості, розвиток її творчих здібностей та потенціальних можливостей (Власова І.О., учитель математики та інформатики гімназії №48).

Власовою Іриною Олександрівною був проведений майстер-клас «Використання сучасних веб-сервісів для реалізації квестів на уроках математики». Кожний учасник семінару створив свій власний сайт за допомогою сервісу Google, навчився вставляти в записи динамічні моделі та інтерактивні завдання.

Створення сайту для реалізації веб-квесту за допомогою сервісу Google

Залишити відповідь