ІІ Київський освітній форум

Шановні вчителі математики!

23 серпня 2018 року в Університеті Грінченка відбувся ІІ Київський освітній форум для працівників загальноосвітніх навчальних закладів м.Києва (вчителів-предметників) «Нова українська школа: разом до успіху». Для вчителів математики було проведено серію майстер-класів.

 

«Про математику з гумором! Трохи дивно, чи не так?»

розповідав харизматичний і талановитий Юрій Олексійович Захарійченко, автор підручників з математики, викладач Національного університету “Києво-Могилянська академія”.

Навчальний сторітеллінг сприяє розвитку особистісних якостей дитини, дає можливість проявити її унікальність та творчість, активізує бажання здобувати знання. Які нові можливості та ідеї відкриває «Сторітеллінг на уроках природничо-математичного циклу» розглядала креативна і цілеспрямована Оксана Іванівна Буковська, кандидат педагогічних наук, директор КМДШ, автор підручників. 

Як можна використовувати математику у створенні стартапів, про іноземний досвід та цікаві лайфхаки, що розвивають підприємницькі здібності дитини на майстер-класі «Навчання математики у стилі Start-Up»  ділилася досвідом творча і натхненна Дарина Володимирівна Васильєва, старший науковий співробітник Інституту педагогіки НАПН України, кандидат педагогічних наук, вчитель ліцею «Престиж», автор підручників.

Методичний кейс до початку 2018/2019 навчального року

Зустріч із колегами і однодумцями завжди надихає і окрилює. Бажаю всім творчої наснаги і нових професійних здобутків!

 

 

 

 

Залишити відповідь